Predaj, rodinný dom, 1 625 m2, Liptovské Kľačany 200 000,00 EUR navrhnúť cenu

RODINNÝ DOM NA LIPTOVE S POZEMKOM 1625 m2

> VÝHRADNE LEN V NAŠEJ PONUKE - NA PREDAJ RODINNÝ DOM so zastavanou plochou 98 m2 + hosp. budova cca 30 m2 a veľká záhrada na VEĽKOM POZEMKU o celkovej rozlohe až 1625 m2 priamo pod Nízkymi Tatrami v tichučkej obci - Liptovské Kľačany.
__________________________________________
VIAC FOTO NA WEBE: https://bit.ly/3Lkax7G
__________________________________________
> POZEMOK:
Rovinatý oplotený pozemok s prístupom z obecnej asfaltovej komunikácie zo západnej strany je na opačnej - východnej strane lemovaný kľukatým potokom. Presaky z potoka mnohí susedia využili, ako zdroj vody a niektorí si na záhradách vyhĺbili jazierka.
__________________________________________
> STAVBY:
Na pozemku stojí podpivničený rodinný dom s prvým nadzemným podlažím a čiastočne obývaným podkrovím, so zastavanou plochou 98 m2. Za domom je z východnej strany hospodárska budova bez súp. čísla z časti murovaná a z časti drevená.

Rodinný dom bol kolaudovaný v Decembri 1969 a v posledných rokoch prešiel čiastočnou rekonštrukciou, pričom boli menené plast. okná, realizované prestavby interiéru - komplet kúpeľňa s bezbariérovým prístupom pre vozičkára, ďalej podkrovná izba s kamenným obkladom a strešným oknom, menené boli aj podlahoviny a int. dvere. Rozvody elektroinštalácie, rozvody vody kanalizácie, ústredného kúrenia sú v pôvodnom stave. Ako doplnkové kúrenie možno prípadne yužiť krbovú pec na pevné palivo s vyústením do komína na každom podlaží a existujúci sporák na pevné palivo v kuchyni.
Hospodárska budova slúžila z časti, ako dreváreň, z časti, na chov zvierat a zvyšok, ako úložný priestor.
___________________________________________
> DISPOZIČNÉ RIEŠENIE:
- V suteréne je kotolňa, sklad paliva, komora a dve miestnosti.
- V I. nadzemnom podlaží sa nachádza zádverie so schodiskom, ktoré prepája všetky podlažia, chodba, kúpeľňa so sprchou a wc, kuchyňa so špajzou a 3 veľké miestnosti.
- V podkroví sa nachádza jedna miestnosť a pochôdzna povala ktorá slúži ako odkladací priestor.
___________________________________________
> INŽINIERSKE SIETE:
Elektrina, obecný vodovod, kanalizácia - zatiaľ žumpa (vybudovanie obecnej kanalizácie čoskoro). Vykurovanie v rod. dome je riešené elektrickým kotlom s kombináciou pece na pevné palivo do ústredného kúrenia radiátormi + sporák na pevné palivo v kuchyni. Na každom podlaží je možnosť využiť krbovú pec na pevné palivo s vyústením do komína. TÚV je riešená el. bojlerom.
___________________________________________
> TECHNICKÉ RIEŠENIE:
Základy betónové, zvislé nosné konštrukcie murované z tehál a kvadry.Stropy železobetónové, drevený krov sedlovej strechy s krytinou z pálenej škridle, fasádne vápennocem. omietky bez zateplenia, vnútorné omietky hladké, vnútorné obklady kúpeľne a časti kuchyne, podlahy v obytných miestnostiach drevená palubovka + veľkoplošné laminátové podlahy, PVC. Schodisko železobetónové s PVC krytinou, podesty a medzipodesty - ker. dlažby. V kuchyni je kompletná kuchynská linka s el. sporákom a elektrickou rúrou, chladnička.
Okná plastové s iz. dvojskla, dvere drevené, niektoré čiast. zasklené s oceľovými zárubňami.
___________________________________________
> V cene môže byť aj zariadenie - podľa dohody s majiteľom.
Energetický certifikát - nie.
Rodinný dom je vhodný na trvalé bývanie, prípadne na rekreačné účely, ako vidiecky dom, alebo na podnikanie, príp. prenájom.
___________________________________________
> LOKALITA:
Miesto, kde sa dom nachádza je z hľadiska pozície v lukratívnej a veľmi vyhľadávanej lokalite blízko lyžiarskeho strediska JASNÁ - NÍZKE TATRY s prístupom na diaľnicu D1. Z hľadiska cestovného ruchu, je zaujímavá aj pre turistov so záujmom o lyžovanie a turistiku (Jasná - Nízke tatry, Malinô brdo Ružomberok...) termálne kúpaliská (Tatralandia, Gino-paradise), cykloturistiku, zber húb, kúpanie, rybolov, alebo jachting na priehrada Lipt. Mara...+ všetko čo celoročne ponúka Liptov.
Slušná občianska vybavenosť: obchod, reštaurácia - Pizzeria, ubytovanie, športoviská, multifunkčné ihrisko. Kompletná občianska vybavenosť je v s susednej obci Ľubeľa.
____________________________________________
*** Vysvetlím, poradím, pomôžem ! VOLAJTE: ROBERT BELLA, 0905 501679, bella@tureality.sk ***

  • Cena 200 000,00 EUR navrhnúť cenu
  • Vložené 13. 3. 2023
  • Číslo inzerátu AR-022S-1384274 (48335)
  • Stav Čiastočná rekonštrukcia

Kontaktovať makléra

Róbert Bella
Róbert Bella Telefón: +421413217800 E-mail: bella@tureality.sk

Dbáme na ochranu osobných údajov, viac informácií nájdete tu
Kontaktovať
TUreality s.r.o. Hálkova 2761/33 01001 Žilina Telefón: 0948 777 027 E-mail: zilina@tureality.sk Web:
 

Podobné reality

Rodinný dom, Predaj, Liptovské Kľačany

Predaj, rodinný dom, 736 m2

Liptovské Kľačany 142 000,00 EUR

TOPlist TOPlist